Protesta kundër ligjit të propozuar nga qeveria, përplasje mes demostruesve dhe policisë në Francë

Policia në Francë është përplasur sot me protestues që dolën sot në rrugë për të kundërshtuar një ligj për sigurinë. Lidhur me këtë ligj aktivistët e lirive civile thonë se do të cenojë lirinë e informacionit...