Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...