Meta në Dibër: Marrëdhëniet shqiptaro – maqedonase shumë të mira dhe stabile

Marrëdhëniet bilaterale shqiptaro – maqedonase janë shumë të mira, stabile, në çdo pikëpamje, por mundemi më shumë, par së gjithash në ekonomi dhe në këmbimin tregtar, vlerësoi presidenti shqiptar, Ilir...