Ish-ministri i Brendshëm vdes nga koronavirusi

Ish-ministri i Brendshëm vdes nga koronavirusi

Bashkim Kopliku prej ditësh ishte i shtruar në spitalin e Durrësit, por ai nuk ka mundur që të fitojë betejën me sëmundjen dhe virusin. Familjarët e kanë marrë nga spitali me ambulancë private për ta dërguar...

Ish-ministri i Brendshëm shqiptar vdes nga koronavirusi

Ish-ministri i Brendshëm shqiptar vdes nga koronavirusi

Bashkim Kopliku prej ditësh ishte i shtruar në spitalin e Durrësit, por ai nuk ka mundur që të fitojë betejën me sëmundjen dhe virusin. Familjarët e kanë marrë nga spitali me ambulancë private për ta dërguar...