Reshjet e para të borës në Korçë

Reshjet e para të borës në Korçë

Autoriteti Rrugor Shqiptar informoi se kompanitë e mirëmbajtjes punuan për pastrimin e akseve rrugore. “Gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit në qarkun Korçë ka pasur reshje dëbore në zonat malore...

Reshjet e para të borës në Korçë

Reshjet e para të borës në Korçë

Në Qarkun e Korçës gjatë natës që kaloi janë shënuar reshjet e para të borës. Autoriteti Rrugor Shqiptar informoi se kompanitë e mirëmbajtjes punuan për pastrimin e akseve rrugore. “Gjatë natës dhe në...

Prag dimri, reshjet e para të borës në Dardhë

Prag dimri, reshjet e para të borës në Dardhë

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje te vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës. Reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore...

Fillojnë reshjet e borës në Dardhë të Korçës

Fillojnë reshjet e borës në Dardhë të Korçës

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje te vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës. Rreshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1...

Korçë/ Ulen ndjeshëm temperaturat, zbardhet nga dëbora Dardha

Korçë/ Ulen ndjeshëm temperaturat, zbardhet nga dëbora Dardha

Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje të vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës. Reshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore...