Toniku i mëngjesit për humbjen në peshë

Toniku i mëngjesit për humbjen në peshë

Nuk ka rëndësi në cilën pjesë të vitit ndodhemi apo si doni të dukeni, ndjesia e fryrjes së organizmit nuk është kurrë e këndshme. Për të ulur këtë ndjesi e bashkë me të edhe peshën e tepërt ju mund të...

Pesë mënyra si të ndryshoni ushqimin me kalimin e moshës

Pesë mënyra si të ndryshoni ushqimin me kalimin e moshës

Trupi juaj ka nevojë që ju ta ushqeni ndryshe me çdo vit që kalon. Prandaj që të ndiheni sa më mirë, duhet të ndiqni këto pesë këshilla, shkruan “TopChannel”, transmeton lajmi.net. Hidratohuni Një nga...

Pesë mënyra si të ndryshoni ushqimin me kalimin e moshës

Pesë mënyra si të ndryshoni ushqimin me kalimin e moshës

Nuk mund ta mohoni: Ju nuk jeni më njësoj siç keni qenë në të 20-tat tuaja. Dhe kjo nuk lidhet me faktin që ju jeni më të pjekur. Trupi juaj ka nevojë që ju ta ushqeni ndryshe me çdo vit që kalon. Prandaj...

Ushqimet që shpëtojnë mushkëritë

Ushqimet që shpëtojnë mushkëritë

Mushkëritë janë pre e shumë kimikateve, që shkaktojnë një sërë sëmundjesh të rrezikshme. Një prej substancave më të dëmshme për mushkëritë është nikotina, të cilën e marrin jo vetëm duhanpirësit, por edhe...