Simptomat e Covid-it ndjekin zakonisht të njëjtën radhë dhe kjo i dallon nga gripi

Covid-19 është kryetema e këtij viti që po ikën dhe virusi është ende aty. Vala e dytë ka nisur dhe bashkë me të edhe virozat e stinës. Njerëzit e kanë të vështirë t`i ndajnë simptomat nëse janë prej koronavirusit...