Ja kur nis shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit

Ja kur nis shpërndarja e vaksinave kundër koronavirusit

Bashkëthemeluesi i kompanisë BioNTech, Ugur Sahin, tha të enjten se vaksina kundër COVID-19 të cilën po e zhvillojnë në bashkëpunim me Pfizer mund të dalë në përdorim para vitit të ri në SHBA dhe Evropë....