Themeluesi i Twitter: Rrjetet sociale, krijojnë varësi!
Themeluesi i Twitter: Rrjetet sociale, krijojnë varësi!

Themeluesi i Twitter: Rrjetet sociale, krijojnë varësi!

Rrjetet sociale si Twitter dhe Facebook mund të krijojnë varësi e pohuar kjo nga vetë themeluesit i njërit prej tyre, Jack Dorsey. Dorsye i bëri këto komente gjatë seancës dëgjimore përpara Komitetit të...

Themeluesi i Twitter: Rrjetet sociale mund të krijojnë varësi!

Themeluesi i Twitter: Rrjetet sociale mund të krijojnë varësi!

Rrjetet sociale si Twitter dhe Facebook mund të krijojnë varësi, thuhet sipas themeluesit të Twitter, Jack Dorsey. Gjatë seancës dëgjimore të së martës para Komitetit të Gjyqësorit të Senatit për të diskutuar...