Shpresa dhe shkrepësja si letërsi dokumentare e luftës

Shpresa dhe shkrepësja si letërsi dokumentare e luftës

Pashka dhe Ferdonija. Dy nëna, dy dhimbje të së njëjtës tragjedi. Ato kishin mbetur si titrat në fund të një filmi që ishte kryer në fund të shekullit të kaluar. Njëra ndali hapin përgjithmonë në një livadh...